Yard Force NX 100i - robotmaaier

Yard Force NX 100i - robotmaaier

Yard Force EasyMow 260 robotmaaier

Zoals de naam al aangeeft, is de Yard Force EasyMow 260 robotmaaier eenvoudig te bedienen dankzij het bedieningspaneel en maait gebieden tot een maximum van 260m².

Met de aanschaf van de Yard Force EasyNow 260 - 260m² geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 359,00
of betaal in termijnen vanaf € 12 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2420-18346
 

Yard Force EasyMow 260 - klein en compact


 
 

Startmodel Yard Force EasyMow 260

Dit model is een nieuw basismodel van Yard Force. Zoals de naam al doet vermoeden, is het EasyMow robot grasmaaier model eenvoudig te bedienen en te hanteren. De maximale werkcapaciteit bedraagt 260 m2. Dit maakt de maaimachine grasslijper geschikt voor kleinere tuinen in woonwijken, rijtjeshuizen of zelfs voortuinen.

 

Na het programmeren werkt de Yardforce Easy Mow 260 volledig autonoom. Het overwint op betrouwbare wijze hellingen van max. ±30 %, heeft een snijbreedte van 16 cm en de snijhoogte kan in vijf stappen tussen 20 en 55 mm worden aangepast. Het regelen van werken via een paneel. Lees meer over het Yard Force merk Yard Force.

 

Hoe werkt de Yard Force EasyMow 260?

Eenmaal geïnstalleerd, de robot grassnijder doet zijn werk betrouwbaar. Het begint altijd zijn maaiwerk langs de grensdraad, d.w.z. het reist langs de rand van het bezit en werkt dan in een vrij bewegingspatroon, dat het gehele gebied behandelt. De Yardforce Easy Mow 260 past zijn snelheid en richting aan de omstandigheden en obstakels aan. De maximale gradeerbaarheid in het werkgebied bedraagt ±30 %.

 

Bijzonder eenvoudig installatie en bediening

In tegenstelling tot de modellen in de NX-serie heeft het basismodel Yard Force EasyMow 260 geen app- of WLAN-verbinding. In plaats daarvan heeft het een basispaneel op de bovenkant van de robotgrasmaaier. Dit maakt het eenvoudig om de robotmaaier te installeren, te bedienen en te beheren.

 

Installatiemateriaal is inbegrepen

Alles wat u nodig hebt om de robotmaaier te installeren, valt onder de leveringsruimte. U vindt grenskabels, kabelconnectoren, kabelhaken etc. in de doos, zodat u goed uitgerust bent voor de eerste installatie.

Yard Force EasyMow 260Yard Force EasyMow 260

Nauwkeurig grassnijden

Er is een roterende schijf met drie messen die het gras bij elke run verkorten. Tijdens dit proces wordt het geknipte gras achtergelaten als natuurlijke meststof voor het gazon.

Ook maaien in de regen

De heersende weersomstandigheden (met uitzondering van ijzige temperaturen) hebben bijna geen invloed op het maaiwerk. Zelfs als het regent, maait de robotgrasmaaier betrouwbaar en autonoom.

Autonoom maaien

Zodra de robotmaaier is geïnstalleerd, werkt deze volledig onafhankelijk. Het begint autonoom en wanneer de batterij bijna leeg is, keert de EasyMow 260 terug naar het laadstation om op te laden.

 

Basismodel voor kleine gebieden en voortuinen


 
 

Maaien hellingen tot ±30 %

Ook kunnen de kleinere tuingazons een lichte gradiënt hebben. Dat is de reden waarom de Yard Force EasyMow 260 de mogelijkheid heeft om hellingen tot ±30% te maaien. De maximale werkgrootte bedraagt 260 m2 per week.

 

Mulch dient als natuurlijke meststof

De grasknipsels vallen op de grond als mulch, waar ze dienen als vochtdonor. Het gazon is van nature bevrucht en blijft weelderig groen en gezond.

 

Hoe werkt de Yardforce Easy Mow 260?

Zodra de grensdraad is gelegd, kan de robotgrasmaaier worden geïnstalleerd en geprogrammeerd. De robotgrasmaaier wordt bediend via het bedieningspaneel op de robotmaaier zelf. Dit basismodel heeft geen Wi-Fi-verbinding en kan daarom niet via een app worden bediend.

 

Betrouwbaar en veilig!

Om ervoor te zorgen dat de robotgrasmaaier zijn maaiwerk betrouwbaar kan uitvoeren, is hij uitgerust met verschillende sensoren en veiligheidsfuncties in de fabriek. Het heeft obstakeldetectie, liftsensoren, kantelsensoren en een alarm.

 
 

Wij raden de EasyMow 260 maaier aan ...


 

Wij raden de Yard Force EasyMow 260 aan voor:

  • Kleinere tuinen in woonwijken, voortuinen of rijtjeshuizen.
  • Compact gewicht en maat
  • Max. hellingen van ±30 %
  • Eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel
  • Als app-besturingselement niet gewenst is - dan is dit model een goede keuze

Heeft de Yardforce Easy Mow 260 nadelen?

  • Technisch gezien is het een solide model, maar het heeft geen WLAN-verbinding en dus geen app-controle.
 
Meer informatie
SKU 2420-18346
Merk Yardforce
Breedte cm 38,4
Hoogte cm 20,6
Lengte cm 44
Weight 8.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!