Worx Landroid M WR141E 500 m²

Worx Landroid M WR141E 500 m²

Worx Landroid S WR130E 300m²

De Worx Landroid robotmaaier welke kan maaien op nauwe en complexe locaties en tevens is voorzien van een unieke randmaaimodus. Andere robotmaaiers zijn blind. De Landroid beschikt echter over artificial intelligence waardoor het in staat is om beslissingen te maken. 

Met de aanschaf van de Worx Landroid S300 WR130E - 300m² geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 599,00
of betaal in termijnen vanaf € 20 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1333-17004
 

Een robotgrasmaaier met kunstmatige intelligentie


 
 

De beproefde AIA-technologie

De Worx Landroid S300 is uitgerust met de gepatenteerde AIA-technologie (afkorting voor Artifical Intelligence Algorithm). Dankzij deze navigatietechnologie is het voor de robot mogelijk om vakkundig door smalle doorgangen te rijden of om probleemloos met complexere oppervlakken om te gaan. De robotmaaier heeft ook multi-zone programmering voor een optimale maaien van secundaire gebieden. Hij maait betrouwbaar, efficiënt en ongeveer 30 % sneller dan vergelijkbare modellen in zijn klasse.

 

Volautomatische gazonverzorging

Uitgerust met een Li-ion batterij en een borstelloze motor, werkt de robot grassnijder betrouwbaar. De Worx Landroid WR130E is ontworpen voor gebieden tot 300 m2 en is geschikt voor kleinere gebieden, voortuinen of zelfs tuinappartementen. Hellingen van maximaal ± 27 % (15°) kunnen worden overwonnen.

The proven AIA technologyThe proven AIA technology
Beginners model with appBeginners model with app

Beginners model met app

Met een app voor je smartphone of tablet kun je de Worx Landroid S300 eenvoudig bedienen en programmeren. De app kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de dagen te beheren en te definiëren waarop de robotgrasmaaier een pauze moet nemen. Er zijn handige functies beschikbaar om de prestaties en het comfort te maximaliseren.

Robot mower with artificial intelligenceRobot mower with artificial intelligence

Robotmaaier met kunstmatige intelligentie

De Worx S300 is uitgerust met kunstmatige intelligentie, ook wel bekend als AIA-technologie. Dankzij deze technologie manoeuvreert het vakkundig door smalle gangen en vindt het zijn weg langs complexere oppervlakken. De robotgrasmaaier is ook uitgerust met multi-zone programmering voor een optimale verwerking van secundaire gebieden.

Rain sensorRain sensor

Regensensor

Als het begint te regenen, reageert de robotmaaier door de ingebouwde regensensor te ondersteunen. Als het regent, wordt het maaiproces onderbroken en rijdt de Worx Landroid WR130E zijn laadstation binnen. Het wordt pas hervat als het droog is. We raden ten zeerste aan om de regensensor geactiveerd te laten.

Convenient app control for iOS and Android devicesConvenient app control for iOS and Android devices

Handige app-bediening voor iOS- en Android-apparaten

De Worx Landroid S300 robot grasmaaier kan gemakkelijk worden bediend via een app met behulp van een smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android:

 

 

De Worx WR130E werkt automatisch de firmware bij via de WIFI-verbinding. Dit zorgt ervoor dat de robotgrasmaaier altijd up-to-date is.

 
 

Innovatief: laterale laadcontacten

Op de Worx Landroid S300 zijn de oplaadcontacten zijwaarts gemonteerd. Daarom beweegt de robotmaaier altijd naar voren in en uit het laadstation. Het station is zo ontworpen dat het gras erdoorheen kan groeien. De bodemplaat verdwijnt na een tijdje in het grastapijt.

 

Drie bladen snijden het gazon precies

Aan de onderkant van het apparaat heeft de robotgrasmaaier een bladschaar met drie roterende messen. Dit zorgt ervoor dat het gras betrouwbaar en bij elke uitgang wordt gemaaid. De bladen van de Worx Landroid WR130E draaien naar voren en naar achteren. Dit betekent dat de messen niet zo vaak hoeven te worden vervangen. De snijhoogte van de Worx WR130E kan tussen de 30 en 50 mm worden ingesteld. De snijbreedte bedraagt 18 cm.

 

Gezond gazon met zijn eigen mulch

Het gras wordt tijdens elke maaibeurt een beetje ingekort. De gemaaid grasdeeltjes vallen op de grond, rotten en dienen als natuurlijke meststof en vochtinbrengende buim. Dit voorziet uw gazon van natuurlijke meststof van uw eigen tuin, makend het volledig, sappig en gezond.

 
 

Optionele accessoires voor uw Worx S300


 
 

De gazonrobot kan worden opgewaardeerd met diverse extra producten. De Worx WR130E past zich perfect aan de behoeften van uw tuin aan. De volgende configuratieopties zijn beschikbaar (tegen een toeslag):

 

Anti-collision systeem (ACS)

De Worx Landroid S300 maakt gebruik van ultrasone sensoren om obstakels te detecteren en vakkundig omzeilt ze zonder botsen met hen.

 

Spraakbesturing

De Worx Landroid WR130E robot grasmaaier kan worden bediend met spraakopdrachten via luidsprekers, zelfs als er geen internetverbinding.

 

GPS lokalisatie via "Find my Landroid

Als de robotgrasmaaier uit uw tuin wordt gestolen, kan de positie van de Worx Landroid worden bepaald met behulp van 4G-technologie.

 

Off Limits

Dit is een virtuele beperkingsoptie. Het is vooral handig voor complexe gazons en vereenvoudigt het leggen van de grensdraad voor Worx Landroid S300.

 
 

Een veilig en ongecompliceerd gebruik in uw tuin


 
 

Veilig maaien dankzij vele sensoren

De Worx S300 (WR130E) robotgrasmaaier is uitgerust met vele sensoren om veilig te maaien. Als de robotgrasmaaier wordt geconfronteerd met een obstakel, verandert deze automatisch zijn rijrichting. Dankzij de ingebouwde kantel- en hefsensoren stoppen de messen onmiddellijk wanneer de robotmaaier wordt verhoogd of gekanteld. De robotgrasmaaier wordt beschermd door een pincode om te voorkomen dat onbevoegden deze gebruiken.

 

Meer informatie
Modelnaam Worx Landroid S300 (WR130E) - 2021 model
Merk Worx Landroid
Verloop: ± 27 % (15°)
Complexiteit van gazons: Eenvoudige
Dimensies 50,7 x 36,1 x 20,5 cm
Gewicht (ca.): 8,0 kg
App-besturingselement iOS, Android
Spraakservice Amazon Alexa
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 20 - 50 mm
Snijbreedte 18 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 240 min.
Gebruiksduur van de batterij 60 min.
Batterijtype Lithium-ion (20 V / 2.0 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Obstakeldetectie, lift- en kantelsensoren, pincode, alarmfunctie
Volume: 65 dB
Speciale kenmerken: • Kunstmatige intelligentie (AIA-technologie) • Laterale laadcontacten en een innoverend laadstation • Multi-zone programmering • Verschillende extra functies optioneel beschikbaar
In de doos
 • Worx Landroid S300 WR130E,
 • 6x Haringen voor basisstation,
 • 10mtr kabel voor basisstation,
 • 2x doorverbinddoppen,
 • 2x afstandslineaal,
 • 9x messen,
 • voeding,
 • handleiding.

 

 • Optioneel: begrenzingsdraad en  draadpennen
 
Meer informatie
SKU 1333-17004
EAN 6924328319962
Merk Worx Landroid
Breedte (cm) 36,1
Hoogte (cm) 20,5
Lengte (cm) 50,7
Weight 8.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!