Worx Landroid S WR130E 300m²

Worx Landroid S WR130E 300m²

Worx Landroid M WR142E 700 m²

Worx Landroid M WR142E 700 m²

Worx Landroid M WR141E 500 m²

De Worx Landroid robotmaaier welke kan maaien op nauwe en complexe locaties en tevens is voorzien van een unieke randmaaimodus. Andere robotmaaiers zijn blind. De Landroid beschikt echter over artificial intelligence waardoor het in staat is om beslissingen te maken.

Met de aanschaf van de Worx Landroid M500 WR141E - 500m² geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 699,00
of betaal in termijnen vanaf € 23 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1334-17005
 

De ideale robotmaaier voor uw tuin


 
 

Uw gazonspecialist: Worx M500

De Worx Landroid M500 wordt aanbevolen voor gazons tot 500 m2. Met de lithium-ion batterij kan de robotmaaier hellingen tot ± 35 % (20°) aan. Bovendien is het compatibel met alle andere batterijen van de Worx PowerShare-serie.

Worx Landroid M500 (WR141E)Worx Landroid M500 (WR141E)
Comfortably controlled via appComfortably controlled via app

Comfortabel bediend via app

Dankzij de gebruiksvriendelijke app-bediening voor iOS- en Android-apparaten kan de robot overal worden bediend en geprogrammeerd. De app voor de Worx Landroid WR141E is gratis verkrijgbaar in de winkel en biedt vele functies voor een comfortabel en line-georiënteerd gebruik van uw robot grassnijder.

Ideal for mid-size gardensIdeal for mid-size gardens

Ideaal voor middelgrote tuinen

De Worx M500 kan worden gebruikt voor eenvoudige of complexe gebieden, omdat hij het maaiwerk betrouwbaar beheerst. Hellingen van max. ± 35 % (20°) worden beheerst door de robotmaaier bravoure en passen zich automatisch aan de heersende gazon- en weersomstandigheden aan. Dit zorgt voor een rijk gazon tapijt gedurende het seizoen.

Fast and reliable workFast and reliable work

Snel en betrouwbaar werk

Landroid M500 is uitgerust met kunstmatige intelligentie, bekend als AIA-technologie. Dit maakt de robot grasmaaier sneller en betrouwbaarder dan andere grasmaaier robots. Bovendien beheerst het vakkundig vernauwingen, beweegt wendbaar door gangen en gaat het bijzonder efficiënt om met complexere gazons.

Easy to use smartphone-appEasy to use smartphone-app

Eenvoudig te gebruiken smartphone-app

De Worx M500 kan eenvoudig worden bediend en geprogrammeerd met een smartphone-app. De app is gratis te downloaden via de volgende links:

De robot grasmaaier maakt verbinding met WIFI, zodat automatische firmware-updates plaatsvinden wanneer ze beschikbaar zijn. Dit betekent dat de robotgrasmaaier altijd up-to-date is. Het is ook mogelijk om veel van de instellingen direct op het apparaat te maken via het display,

 
 

De intelligente robotgrassnijder

Door de kunstmatige intelligentie, ook bekend als AIA-technologie,landroid M500 vindt zijn weg door smalle passages en meer complexe tuinen. Dit maakt de robotgrasmaaier de ideale partner voor veeleisende tuinen.

 

Een heel bijzonder laadstation

Een groot voordeel van de robotgrassnijder zijn de laterale oplaadcontacten. Hierdoor kan de Landroid M500 naar voren rijden uit het laadstation. Hierdoor kan de laadpaal flexibeler worden geplaatst dan bij andere grasmaaierrobots.

 
 

Met Landroid M500 naar een perfect groen gazon


 
 

Een gezond gazon dankzij mulch-functie

De reguliere maaiunits van de Worx Landroid M500 voorkomen de verspreiding van onkruid. Bovendien zorgen de grasstekken die op de grond vallen ervoor dat het gras wordt voorzien van natuurlijke mest en vocht. Dit houdt het gazon gezond en groen.

 

Bovendien past de robotgrasmaaier zich aan de weersomstandigheden aan. Dit betekent dat de Worx Landroid M500 zijn maaigedrag aanpast. Op deze manier krijgt uw gazon precies de zorg die het nodig heeft.

 

De regensensor is individueel verstelbaar

De Worx Landroid M500 is uitgerust met een regensensor. Als het regent, keert de robotgrasmaaier terug naar zijn laadstation en hervat de maaibewerking alleen bij droog weer. Er is echter ook de mogelijkheid dat de Landroid M500 maait als het regent. Toch raden we dit niet aan om het gazon te beschermen.

 

Schone gazonranden voor weinig herwerken

Met de cut-to-edge functie is het mogelijk om de robot grasmaaier dicht bij de grensdraad te laten maaien. Het resultaat: u hoeft niet regelmatig aan de rand van de tuin te herwerken.

 
 

Extra opties voor de Worx robot grasmaaier


 
 

Er zijn veel extra functies beschikbaar voor dit model, waarmee u de Worx maairobot upgraden. De extra opties zijn niet inbegrepen en kunnen tegen meerprijs worden gekocht.
Configureer de robot die bij uw tuin
past!

 

Intelligente detectie van obstakels

Het Anti-Collisions-System (ACS) maakt gebruik van ultrasone sensoren. Hierdoor kan de Worx M500 obstakels zoals planten, bomen of andere objecten detecteren.

 

Bedien de robotgrassnijder met spraakopdrachten

Deze toevoeging zorgt ervoor dat u de robot zeer comfortabel met uw stem bedienen. In vergelijking met andere taalassistenten (bijvoorbeeld Amazon Alexa) werkt spraakbediening natuurlijk ook zonder internetverbinding.

 

Betrouwbare limieten

Off Limits vereenvoudigt de grenzen binnen uw tuin voor u. Het is gemakkelijk om gazongebieden vrijwel af tebakenen zonder verbinding te hoeven maken met de hoofdgrensdraad.

 

Optimale bescherming tegen diefstal

Find My Landroid waarschuwt u per app zodra de robotgrassnijder zich buiten de grensdraad bevindt. In het geval van diefstal u de Worx Landroid M500 volgen en blokkeren met de app.

Meer informatie
Modelnaam Worx Landroid M500 (WR141E) - 2021 model
Merk Worx Landroid
Verloop: ± 35 % (20°)
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Dimensies -
Gewicht (ca.): 9,0 kg
App-besturingselement iOS, Android
Spraakservice Amazon Alexa
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 30 - 60 mm
Snijbreedte 18 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 90 min.
Gebruiksduur van de batterij 60 min.
Batterijtype Lithium-ion (20 V / 2,0 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Obstakeldetectie, lift- en kantelsensoren, pincode, alarmfunctie
Volume: 67 dB
Speciale kenmerken: • Kunstmatige intelligentie (AIA-technologie) • Laterale laadcontacten en een innovatief laadstation • Multi-zone programmeren • Cut-to-edge functie • App-bediening
In de doos
 • Worx Landroid M500 - WR141E,
 • 6x Haringen voor basisstation,
 • 10mtr kabel voor basisstation,
 • 2x doorverbinddoppen,
 • 2x afstandslineaal,
 • 9x messen,
 • voeding,
 • handleiding.
 • Optioneel: Begrenzingsdraad + draadpennen
 
 

De Worx Landroid M500 - uw ideale partner


 
 

 

 
Meer informatie
SKU 1334-17005
EAN 6924328319986
Merk Worx Landroid
Breedte (cm) 40,4
Hoogte (cm) 20,5
Lengte (cm) 55,8
Weight 8.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!