Worx Landroid L WR153E 1.500 m²

Worx Landroid L WR153E 1.500 m²

Worx Landroid M500 2.0 - WR165E robotmaaier

Worx Landroid M500 2.0 - WR165E robotmaaier

Worx Landroid L WR155E 2.000 m²

De Worx Landroid robotmaaier welke kan maaien op nauwe en complexe locaties en tevens is voorzien van een unieke randmaaimodus. De Landroid is per direct klaar om voor uw grasveld te zorgen wanneer u deze uit de doos haalt. Programmering is niet noodzakelijk. Wilt u later de progammering aanpassen dat kan dat via een eenvoudige stap.

Met de aanschaf van de Worx Landroid L2000 WR155E - 2.000m² geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 1.499,00
of betaal in termijnen vanaf € 50 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1338-17009
 

Worx Landroid L2000: De perfecte robot voor uw tuin


 
 

Gazons tot 2.000 m2 zijn de perfecte toepassingsgebied voor de Worx Landroid WR155E. Met zijn krachtige lithium-ion batterij worden hellingen in het maaigebied van ± 35 % (20°) moeiteloos afgehandeld. De snijhoogte (20-60 mm) van de robotmaaier kan handmatig worden aangepast zonder extra gereedschap. De Worx robot grassnijder kan gemakkelijk worden bediend en geprogrammeerd via app voor tablet en smartphone.

 

Onderhouden gazon met automatisch maaiplan

Zodat uw robotgrasmaaier het gebied kan bepalen dat gemaaid moet worden, moet u een eenmalige wandeling door de tuin maken met uw smartphone. Op basis van de werkelijke grootte van uw gazon maakt de Worx WR155E onafhankelijk van elkaar een maaiplan. Niet alleen de tuingrootte, maar ook de weersomstandigheden en grasgroei worden in aanmerking genomen. Dit geeft uw gazon het ideale onderhoud dat het nodig heeft tijdens de

Worx Landroid L2000 (WR155E) Worx Landroid L2000 (WR155E)
Perfect for big lawnsPerfect for big lawns

Perfect voor grote gazons

De Worx WR155E is momenteel het krachtigste model van Landroid. Het kan worden gebruikt voor grote tuinen tot 2.000 m2 en beheerst hellingen van max ± 35 %. Dankzij de intelligente navigatie werkt de robotmaaier bijzonder efficiënt en aanzienlijk sneller dan andere robots.

PowerShare for the 20 V batteryPowerShare for the 20 V battery

PowerShare voor de 20 V batterij

Een krachtige lithium-ion batterij voorziet de robot grassnijder van voldoende kracht om grote maar ook heuvelachtige gebieden of complexe percelen te maaien. Dankzij de handige "Power Share"-optie kan de 20 V-batterij van uw robotgrasmaaier ook worden gebruikt voor andere draadloze Worx-gereedschappen en -apparaten.

Smart navigation systemSmart navigation system

Slim navigatiesysteem

Worx Landroid L2000 is uitgerust met de gepatenteerde AIA (Artificial Intelligence Algorithm) navigatietechnologie. Deze technologie stelt de robot grasmaaier in staat om slim en vakkundig op uw gazon te navigeren. Hierdoor kan de robot op betrouwbare wijze smalle doorgangen, gangen of kronkelende percelen maaien.

Control and programming via "Worx Landroid" appControl and programming via "Worx Landroid" app

Controle en programmering via "Worx Landroid" app

De mobiele interface voor iOS en Android maakt het eenvoudig om de robotmaaier te bedienen en te programmeren met je smartphone. De app is gratis beschikbaar in de winkels en is hier te downloaden:

 • voor Android
 • voor iOS

  Als er een probleem is tijdens het maaiproces, ontvangt u automatisch een melding op uw smartphone of tablet. De huidige status van het maaiproces kan ook worden opgevraagd.
 
 

Worx WR155E - een slimme en intelligente robotgrasmaaier

De Worx Landroid L2000 is uitgerust met de gepatenteerde AIA navigatietechnologie. Hierdoor kan de robotmaaier intelligent navigeren, gangen vakkundig beheersen en zijn werk zeer efficiënt doen. In vergelijking met andere grasmaaierrobots kan het tot 30% sneller hetzelfde gebied maaien!
Het werkt niet alleen wendbaar en effectief, maar past zich ook aan de omstandigheden in uw tuin aan om individueel en onafhankelijk te maaien - zelfs de meest afgelegen gebieden
betrouwbaar. Dit maakt de Worx Landroid WR155E een betrouwbare partner, zelfs voor complexe gazons. De robotgrasmaaier biedt multi-zone programmering voor optimale maairesultaten, zelfs op secundaire gebieden.

 

Edge-modus (cut-to-edge functie)

Op commando, de Worx L2000 reist langs de grens draad, maaien van de gazonranden met bijzondere zorg.

 

Worx Landroid L2000 maait en bemestingen in één stap

Het gras wordt bij elke uitgang wat ingekort. De grasstekken worden door drie scherpe, roterende messen gemaaid. De bladschijf draait zowel naar voren als naar achteren. Hierdoor slijten de messen aan beide zijden gelijkmatig.
De gemaaid gras stengels vallen op de grond als mulch.
Daar ontleedt het langzaam na verloop van tijd, dient als een natuurlijke moisturizer en kunstmest en voorziet de bodem van waardevolle voedingsstoffen.

 

Automatisch laadproces

Als het batterijniveau bijna leeg is, keert de Worx L2000 terug naar het laadstation en laadt zichzelf op. Een speciale Landroid-functie zijn de zijlaadcontacten. Hierdoor kan de Worx altijd vooruit en uit het station rijden - dit kan niet worden gewijzigd. Een flexibele positionering van het laadstation is dus mogelijk. Daarnaast is de bodemplaat van het station geperforeerd zodat gras kan doorgroeien en de laadpaal onzichtbaar in het gazon verdwijnt.

 

Worx WR155E pauzeert bij regenachtig weer

Als het begint te regenen, keert de Worx robot grasmaaier terug naar zijn laadstation. Dit gebeurt vanwege de ingebouwde regensensor. Pas als het beter weer is, begint de robotgrasmaaier weer. De gevoeligheid van de regensensor kan worden aangepast. We willen erop wijzen, dat nat gras vast komt te zitten op de bladschijf, de messen en de wielen en leidt tot meer onderhoud en reinigingsinspanning. In het algemeen is de Worx WR155E uitgerust met een weerbestendige constructie, zodat de robot ook in natte omstandigheden kan werken, indien gewenst.

 

 

Een veilige maaioperatie is belangrijk!

De messenschijf met de 3 messen wordt in het midden van de Worx L2000 geplaatst. Als de robotgrasmaaier tijdens het gebruik uit het gazon wordt verwijderd, d.w.z. gekanteld of opgetild, stopt een veiligheidssensor de roterende schijf onmiddellijk met de 3 bladen.
De veiligheidsspeld voorkomt dat de robotgrassnijder door onbevoegden wordt
gebruikt. Als de Worx Landroid WR155E zonder toestemming uit uw tuin wordt verwijderd, is het niet mogelijk om deze te starten zonder de veiligheidsspeld!

 
 

Configureer uw Worx-robotmaaier met extra accessoires en functies


 
 

Net als veel andere Landroid modellen, de Worx Landroid L2000 robot grasmaaier heeft extra opties beschikbaar. Deze add-ons zijn snel en eenvoudig te monteren op je robot. Met de configureerbare producten u uw Worx WR155E (tegen meerprijs) aanpassen en uitrusten met diverse extra functies. Het voldoet dus precies aan uw eisen en wensen. De volgende extra functies zijn beschikbaar:

 

Anti-collision systeem (ACS)

De Landroid robot grassnijder maakt gebruik van ultrasone sensoren om obstakels te detecteren. Hierdoor kan het in een tijdsbestek voor objecten stoppen en ze veilig omzeilen.

 

Spraakbesturing

De Worx Landroid L2000 kan ook via spraakcommando's worden bediend door geïntegreerde luidsprekers.

 

GPS-lokalisatie

De positie van de robotgrasmaaier kan worden bepaald in geval van diefstal met behulp van 4G-technologie.

 

Off Limits

De Off-Limits module is een virtuele afbakeningsoptie. In complexe tuinen met veel obstakels vereenvoudigt dit het leggen van de grensdraad.

 

Meer informatie
Modelnaam Worx Landroid L2000 (WR155E) - 2021 model
Merk Worx Landroid
Verloop: ± 35 % (20°)
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Dimensies -
Gewicht (ca.): 9,8 kg
App-besturingselement iOS, Android
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 30 - 60 mm
Snijbreedte 22 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 90 min.
Gebruiksduur van de batterij 120 min.
Batterijtype Lithium-ion (20 V / 5,0 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Obstakeldetectie, lift- en kantelsensoren, pincode, alarmfunctie
Volume: 66 dB
Speciale kenmerken:

• Kunstmatige intelligentie (AIA-technologie)• Laterale laadcontacten en een innovatief laadstation • Multi-zone programmeren • Cut-to-edge functie • Verschillende extra functies optioneel beschikbaar.

In de doos
 • Worx Landroid L2000,
 • 6x Haringen voor basisstation,
 • 10mtr kabel voor basisstation,
 • 2x doorverbinddoppen,
 • 2x afstandslineaal,
 • 9x messen,
 • voeding,
 • handleiding.
Optioneel Begrenzingsdraad + draadpennen
Meer informatie
SKU 1338-17009
EAN 6924328320036
Merk Worx Landroid
Breedte (cm) 44,5
Hoogte (cm) 22,5
Lengte (cm) 63
Weight 9.800000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/