Sugar Valley Oxilife OX 0 - 20m³

Sugar Valley Oxilife OX 0 - 20m³

Sugar Valley Oxilife OX 2 - 120m³

Sugar Valley Oxilife OX 2 - 120m³

Sugar Valley Oxilife OX 1 - 60m³

Met de Sugar Valley Oxilife OX1 bespaart u een hoop tijd en moeite aan uw het onderhoud van uw zwembad. Chemicaliën en chloortabletten zijn door dit systeem overbodig. Enkel wat badzout toevoegen aan het zwembad voldoet voor de reiniging. Het zout verlaat het water alleen tijdens het zwemmen en het spelen van de filters.

€ 999,00
of betaal in termijnen vanaf € 33 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1181-16806

Met de Sugar Valley Oxilife OX1 bespaart u een hoop tijd en moeite aan uw het onderhoud van uw zwembad. Chemicaliën en chloortabletten zijn door dit systeem overbodig. Enkel wat badzout toevoegen aan het zwembad voldoet voor de reiniging. Het zout verlaat het water alleen tijdens het zwemmen en het spelen van de filters. Waterverdamping heeft geen effect op het zoutniveau. Hierdoor wordt uw bad continu gezuiverd terwijl u geniet van de tijd die u hiermee bespaart.

De Sugar Valley Oxilife combineert de hydrolyse techniek met laag zoutgehalte elektrolyse voor een ultieme desinfectie van uw zwembad met minimale chloorproductie. Ook beschikt dit systeem over een smart cell. Hiermee weet hij exact wanneer er voldoende zout in het zwembad aanwezig is. Bij een gebrek aan zout schakelt het systeem de hydrolyse functie in. Uw zwembad moeiteloos schoon en helder dankzij de Oxilift van Sugar Valley.

Hydrolyse
De HD zuivert het water door het toepassen van hydrolyse. Een techniek die de chemische verbinding tussen water (H2) en zuurstof (O) verbreekt door de elektrische spanning. Negatief geladen zuurstof ionen trekken naar de positief geladen elektrode toe. Tijdens dit proces ontstaan er diverse ionen die een oxiderende, desinfecterende werking hebben. Dankzij de toevoeging van koper en zilver ionen wordt de effectiviteit van de hydrolyse vergroot. De koper-zilver ionisatie heeft zeer sterke anti-bacteriële en algendodende eigenschappen. In combinatie met de krachtige oxidatie van het hydrolysesysteem ontstaat een waterbehandeling die zonder toevoeging van chemicaliën uw zwembad, zwemvijver en natuurvijver moeiteloos schoonmaakt en houdt.

Kenmerken

  • Voor zwembaden tot 60m³
  • Intelligent regelsysteem
  • Bestuurd vier externe apparaten
  • Zelfreinigend systeem
  • Titanium coating op metalen delen
  • Te bedienen via smartphone en tablet
Meer informatie
SKU 1181-16806
EAN 8717605091334
Merk Sugar Valley
Breedte cm 22
Hoogte cm 27
Lengte cm 11,5
Weight 1.000000
Country of Manufacture Spanje
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!