Bekijk o.a. de robotmaaiers, zwembdrobots in onze showroom.

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de tuinkriebels komen weer naar boven! Het maai- en zwembadseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken! 
Ook op zaterdag is onze showroom geopend! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Robotmaaier, Zwembadrobot of een Jetstream? De nieuwste modellen staan in onze showroom. Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van bijvoorbeeld een robotmaaier, zwembadrobot, cleaningrobot of misschien wel een huishoudelijke robot.

In onze showroom kunt u zich laten inspireren en kennismaken met de nieuwste mogelijkheden in de robottechnologie. Ook voor leerkrachten in de Lego Robottechnologie hebben wij uitgebreid lesmateriaal voor handen waarin leuke bouwinstructies en opdrachten kunnen worden uitgevoerd. Voor meer informatie over het Lego Lesmateriaal klikt u hier. Daarnaast bieden wij nog veel meer in onze showroom van produkten die op onze verkoopsite worden aangeboden.

Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke robotproducten wij aanbieden. 

In verband met de COVID-19 neem contact met ons op voor openingstijden op afspraak.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 14:00 uur 
Zondag gesloten

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.

Routebeschrijving
U volgt de A50 (Zwolle-Arnhem-Zwolle), hier neemt u de afslag Apeldoorn-Noord, deze weg volgt u tot de stoplichten waarna u linksaf gaat, rotonde driekwart nemen en na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant, Laan van de Ram 21b.