Heaters

Heaters

Anna en Paul verwarmen discreet en rustig waardoor er een aangename temperatuur ontstaat.

5 artikel(en)

per pagina

 • Anna Black - Luchtverwarmer

  Anna Black maakt je warm! Niet alleen vanwege haar warme uitstraling, maar vooral omdat deze grote zus van Anna Little is uitgerust met een modern PTC keramisch  verwarmingselement. Anna verwarmt discreet en rustig waardoor er een aangename temperatuur ontstaat. Maar Anna staat ook voor veiligheid. Dankzij het PTC-verwarmingselement kan er geen oververhitting ontstaan en schakelt zij automatisch uit wanneer ze omvalt, door het de geïntegreerde kantelbeveiliging systeem.

  Meer info

  Normale prijs: € 99,95

  Speciale prijs € 89,00

 • Anna White - Luchtverwarmer

  Anna White maakt je warm! Niet alleen vanwege haar warme uitstraling, maar vooral omdat deze grote zus van Anna Little is uitgerust met een modern PTC keramisch  verwarmingselement. Anna verwarmt discreet en rustig waardoor er een aangename temperatuur ontstaat. Maar Anna staat ook voor veiligheid. Dankzij het PTC-verwarmingselement kan er geen oververhitting ontstaan en schakelt zij automatisch uit wanneer ze omvalt, door het de geïntegreerde kantelbeveiliging systeem.

  Meer info

  Normale prijs: € 99,95

  Speciale prijs € 89,00

 • Anna Little White - Luchtverwarmer

  Anna Little White maakt je warm! Niet alleen vanwege haar warme uitstraling, maar vooral doordat dit kleine toestel is uitgerust met een modern PTC keramisch er warmingselement. Anna Little verwarmt discreet en rustig waardoor er een aangename temperatuur ontstaat. Maar Anna Little staat ook voor veiligheid. Dankzij het PTC-verwarmingselement kan er geen oververhitting ontstaan en schakelt zij automatisch uit wanneer ze omvalt, door het de geïntegreerde kantelbeveiliging systeem.

  Meer info

  Normale prijs: € 79,95

  Speciale prijs € 69,00

 • Anna Little Black - Luchtverwarmer

  Anna Little Black maakt je warm! Niet alleen vanwege haar warme uitstraling, maar vooral doordat dit kleine toestel is uitgerust met een modern PTC keramisch er warmingselement. Anna Little verwarmt discreet en rustig waardoor er een aangename temperatuur ontstaat. Maar Anna Little staat ook voor veiligheid. Dankzij het PTC-verwarmingselement kan er geen oververhitting ontstaan en schakelt zij automatisch uit wanneer ze omvalt, door het de geïntegreerde kantelbeveiliging systeem.

  Meer info

  Normale prijs: € 79,95

  Speciale prijs € 69,00

 • Paul White - Luchtverwarmer

  De Stadler Form Paul is een stijlvol vormgegeven ventilatorkachel. Met zijn strakke, innovatieve design heeft een typische Stadler Form-uitstraling. Deze kachel won dan ook niet voor niets een German Design Award in de categorie 'Excellent Product Design Household'.

  Meer info

  Normale prijs: € 299,00

  Speciale prijs € 259,00

  of betaal in termijnen vanaf € 9 per maand Meer info

5 artikel(en)

per pagina