Installatie

Installatie

Uw Robotmaaier laten installeren

Stelt u zich eens voor, uw gazon wordt automatisch gemaaid, er zijn geen grasresten en uw buren hebben geen last van het geluid van een motormaaier. Met een robotmaaier is dit realiteit geworden. De maairobot maait uw gazon op het moment dat u dat wilt en is tevens op een bestaand gazon te installeren. Vanuit een laadstation wordt er eenvoudig een grenskabel in het gazon verwerkt. De maairobot zal niet verder rijden dan deze kabel en blijft daardoor op uw gazon. Obstakels zoals bomen, verlichting of speeltoestellen vormen hierdoor ook geen probleem voor de maairobot. De maairobot rijdt op een batterij, wanneer deze leeg dreigt te raken, zal de maairobot vanzelf naar het oplaadstation rijden om daar opgeladen te worden. Maaihoogte en maaifrequentie zijn geheel naar wens in te stellen. Door gebruik te maken van een volgkabel is het zelfs mogelijk om meerdere grasvelden in uw tuin te laten maaien door één maairobot. U ziet, een maairobot kan u veel werk uit handen nemen.

Het plaatsen van het basisstation is essentieel voor een goede werking van de robotmaaier. Hiervoor is het allereerst noodzakelijk om binnen 15 meter van het basisstation een stroompunt te hebben. Ten tweede proberen wij het station zo te plaatsen dat het aan het zicht wordt onttrokken. Vaak is dit ook een plek die wat meer beschutting heeft tegen allerlei weersinvloeden of u kunt natturlijk kiezen voor een robotmaaier behuizing. Dit allen draagt bij aan een langere levensduur van de accu. Indien er nog geen stroompunt in uw tuin aanwezig is dan kunnen onze gecertificeerde specialisten dit ter plekke op professionele wijze voor u verzorgen.

Bijgaande video laat op eenvoudige wijze zien hoe het begrenzingsdraad in het gazon wordt aangebracht. Men hoeft hierbij  geen draadpennen te gebruiken, aangezien deze kabellegger het perimeterdraad tot 6cm onder de graszoden aanbrengt. Er is dus ook geen gevaar voor het eventueel verticuteren van uw gazon.

Natuurlijk is het ook zeer eenvoudig uw robotmaaier zelf te installeren, hiervoor hebben wij een eenvoudige Stap voor Stap videopresentatie uiteengezet, klik hier .

Robotdiscounter neemt uw zorg uit handen, uw voordelen zijn:
• Géén voorrijkosten
• 100% tevredenheidsgarantie
• Gecertificeerd personeel
• Levering in Nederland & België
• Machinaal ingraven begrenzingsdraad

4 artikel(en)

per pagina

 • Robotmaaier installeren

  € 449,00
  of betaal in termijnen vanaf € 15 per maand Meer info
 • Kabel Tester

  € 89,95
 • Winteronderhoud Robotmaaier

  € 169,00
 • Te Huur Professionele kabellegger

  € 99,00

  Niet op voorraad

4 artikel(en)

per pagina