Cub Cadet

Cub Cadet

Robomow in andere handen
Voor het persbericht, klik hier

Cub Cadet Lawnkeeper Uw Teamplayer, Sterk, Sterker, Sterkst. 

Sterker Een sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen is. Uitgerust met een krachtig maaisysteem met grote, vlijmscherpe messen. Voor de eerste maaibeurt van het seizoen zelfs als het gras hoog staat.

Sneller Extra brede maaimessen zorgen dat de Lawnkeeper een gazon sneller maait dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen is.

Randmaaien Unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien geven het gewenste en perfecte resultaat.

Makkelijk Eenvoudig in gebruik met meerdere installatie mogelijkheden.

Meerdere zones De Lawnkeeer rijdt automatisch naar verschillende zones in uw tuin en keert na het maaien van die zone ook weer terug.

PIN-code Beveilig uw Lawnkeeper met een PIN-code, zodat andere mensen hem niet kunnen gebruiken.

Zwevend maaidek Robuuste, scherpe messen in een zwevend maaidek garanderen een ongeëvenaard bereik op elke ondergrond. Uw gazon wordt elke keer perfect gemaaid, zelfs bij de meest complexe gazons.

Hellingen Lawnkeeper is geschikt voor hellingen tot 36% (20°).

Regensensor Lawnkeeper zal rekening houden met de omstandigheden waarin hij werkt. Zo zal hij bij regen eerder terugkeren naar het basisstation en vertrekt hij weer als de omstandigheden beter zijn. De gevoeligheid van de regensensor kan worden ingesteld.

Gras recyclen De eenvoudige, natuurlijke manier om uw gazon te onderhouden. Het maaisel blijft achter op het gazon, waar het snel zal ontbinden. Dat bespaart u de kosten en de moeite van het opruimen.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.