Indego Garage

Indego Garage

Worx Landroid Garaje para robot cortacésped

Worx Landroid Garaje para robot cortacésped

Robomow RX50 PRO S

De Robomow RX50 PRO is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 500m² is. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RX50 PRO S vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Klinkt dit veel te ingewikkeld voor u? Wees niet bang. Robomow is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over. 

Met de aanschaf van de Robomow RX50 PRO S geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
 Robomow RX maaimes voor slechts € 9,95 
 Robohome inclusief t.w.v. € 149,95 
"14 dagen bedenktijd"

€ 899,00
of betaal in termijnen vanaf € 30 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1595-17488

De Robomow RX50 PRO S is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 500m² is. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RX50 PRO S vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Klinkt dit veel te ingewikkeld voor u? Wees niet bang. Robomow is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over. 

De nieuwste noviteit biedt Robomow met de gratis App voor uw iPhone of Android om op een eenvoudige manier uw RX50 PRO S te programmeren. De Robomow App stuurt informatie en alle kennisgevingen naar uw RX50 PRO S. Via uw iPhone of Android kunt u op eenvoudige wijze uw Robomow verplaatsen en maaien.

GSM Module
De Robomow RX50 Pro S is standaard voorzien van een GSM module, dit voorkomt storingen en minimaliseert uitval door het verzamelen van technische gegevens van uw Robomow en geeft operationele-en veiligheidsmeldingen direct door naar uw smartphone. Op uw smartphone ontvangt u direct waarschuwingen over uw Robomow. Deze GSM module is voorzien van een Sim kaart en gebruikt een data abonnement in de eerste drie jaar. Ongeveer twee maanden voor het verstrijken van dit abonnement ontvangt u een voorstel om dit te verlengen met 12 of 24 maanden.

De RX50 PRO S maakt gebruik van de laatste innovatieve grasrecyclagetechnieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal, zodat goede, organische voedingsstoffen worden vrijgegeven aan de grond. Grasrecyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze topmaaier RX50 PRO is ontworpen als innovatieve mulchmaaier, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met de Robomow RX50 PRO bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu.

Compact
De Robomow RX50 PRO S is  zeer compact en de kleinste robotmaaier ooit.

Bediening met één knop
De Robomow RX50 PRO S is zeer gebruikersvriendelijk, in minder dan een uur geïnstalleerd.

Specificaties Robomow RX50 PRO S

Model 2020
Max. Gazongrootte 400m²
Opgave fabrikant tot max. 500m²
Basisstation inclusief
Maaibreedte 18 cm
Aantal messen 1
Maaihoogte 15-45 mm
Maaivermogen 200W
Maaiduur 180 min
Oplaadtijd 8 uur
Hellingen 15% of 8,5° 
Bluetooth ja
Regensensor nee
Anti diefstalbeveiliging ja 
Botssensor ja
Tilsensor ja
Weekprogramma ja 
GSM module - RoboConnect ja
Smartphone App ja
Spraakondersteuning ja, Alexa
Aantal zones 2
Geluidsniveau <67db
Li-Ionccu ja, 8,8 Ah
Gewicht 6,7 kg
Afmeting in cm 53 x 42 x 26
Garantie 5 jaar
Garantie accu 1 jaar
   
In de doos
Robomow RX50 PRO  + Robohome Model 2020
Haringen voor basisstation    4 stuks
Kabel voor basisstation 10 meter 
Doorverbinddoppen 2 stuks
Begrenzingsdraad optioneel
Robomow aansluitstekker    2 stuks
Doorverbinddoppen 2 stuks
Roboliniaal ja
Robomow Tang ja
Voeding ja
Handleiding NL ja


Meer informatie
SKU 1595-17488
Merk Robomow
Breedte (cm) 42
Hoogte (cm) 26
Lengte (cm) 53
Weight 8.000000
Country of Manufacture Israël
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/