Over Robotdiscounter

Robotdiscounter.com is een van de vele verkoopsites die ECG Nederland BV in beheer heeft. Sinds 2012 is ECG Nederland BV importeur en distributeur van computergestuurde robot produkten in de breedste zin van het woord. Deze produkten bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs aan consumenten maar ook aan de zakelijke markt middels een professionele e-commerce organisatie.

Sample banner

elke zaterdag showroom geopend 
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de tuinkriebels komen weer naar boven! Het maaiseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken. Ook op zaterdag is onze showroom geopend.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een Robotmaaier? De nieuwste modellen staan in onze showroom.

Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van een robotmaaier. Onze showroom is iedere zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke robotproducten wij aanbieden.

Onze Radio commercials
Dé stem voor onze verkoopsites in Radio-commercials

Een onberispelijke uitspraak, gevoel voor timing, sfeer en muziek. Inlevingsvermogen voor onze doelgroep en een heldere en pittige stem, met andere woorden Warm en Vertrouwd.

Dit zijn de eigenschappen waarom ECG Nederland tot overeenstemming is gekomen met Marjon Keller, de juiste stem voor ons bedrijf in TV- en Radio commercials. Daarnaast is Marjon de stem van RTL4 in o.a. All you need is Love, 100%NL en vele TV commercials. Onze radio-commercials zijn t/m 31 december 2019 dagelijks te beluisteren op RadioNL, Radio Continu en Omroep Gelderland, de geluidsfragmenten vindt u hieronder.