Cepillo combinado Neato XV Series

Cepillo combinado Neato XV Series

Neato Robotics Mainboard XV series

Neato Robotics Mainboard XV series

Neato Huisdier en Allergie Kit

Perfect voor dierenliefhebbers. Verbeter uw Neato XV-15 met de Pet & Allergie Borstel en filter. Of vervanging van uw Neato XV-25 borstel en filteren wanneer dat nodig is

€ 34,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2157-18080

Perfect voor dierenliefhebbers. Verbeter uw Neato XV-15 met de Pet & Allergie Borstel en filter. Of vervanging van uw Neato XV-25 borstel en filteren wanneer dat nodig is

In de doos

  • Huisdier & Allergy Brush Dit uniek ontworpen borsteltje combineert de trapping kracht van peddels en borstels om gemakkelijk te verwijderen haren van huisdieren. Er loopt ook meer stil, vooral op harde vloeren.
  • Huisdier & Allergie Filter Deze speciale vouwfilters verwijdert deeltjes uit de luchtstroom naar beneden tot 3 micron in omvang, met inbegrip van schimmels, sporen, kat en hond huidschilfers, huisstofmijt, pollen, textiel en tapijt vezels.
Meer informatie
SKU 2157-18080
Merk Neato Robotics
Weight 1.000000
Country of Manufacture China
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/