Bestway Hydro-Force Kayak Ventura – 2 personen

Bestway Hydro-Force Kayak Ventura – 2 personen

Bestway Hydro-force Treck X2 raft set - 3 personen

Bestway Hydro-force Treck X2 raft set - 3 personen

Kayak Hydro-Force Cove Champion

Zalig peddelen op het water in deze kajak. Lekker alleen in alle rust van het water en de natuur om je heen genieten terwijl je sportief bezig bent. Zie je het al voor je? Deze opblaasbare kajak van Bestway is gemaakt van stevig PVC. Omdat je hem nog moet oppompen, neemt hij weinig ruimte in je bagage in. De kajak heeft 3 luchtkamers en is uitgerust met een 1-persoonszitje. De afmetingen zijn 275 x 81 x 45 cm en hij kan een gewicht tot maximaal 100 kilo dragen. In de doos zit ook een peddel en een luchtpomp waarmee de kano zo is opgepompt. In het onwaarschijnlijke geval dat er een gaatje komt in het stevige materiaal, zit ook een reparatiesticker inbegrepen.
€ 99,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
9013

Zalig peddelen op het water in deze kajak. Lekker alleen in alle rust van het water en de natuur om je heen genieten terwijl je sportief bezig bent. Zie je het al voor je? Deze opblaasbare kajak van Bestway is gemaakt van stevig PVC. Omdat je hem nog moet oppompen, neemt hij weinig ruimte in je bagage in.

De kajak heeft 3 luchtkamers en is uitgerust met een 1-persoonszitje. De afmetingen zijn 275 x 81 x 45 cm en hij kan een gewicht tot maximaal 100 kilo dragen. In de doos zit ook een peddel en een luchtpomp waarmee de kano zo is opgepompt. In het onwaarschijnlijke geval dat er een gaatje komt in het stevige materiaal, zit ook een reparatiesticker inbegrepen.

 

Meer informatie
SKU 9013
EAN 6942138971170
Kleur Blauw
Merk Bestway
Breedte cm 81
Hoogte cm 45
Lengte cm 275
Weight 10.700000
Country of Manufacture China
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!