Hayward Salt & Swim 2.0 zout-elektrolyse 16 GR - 60m3

Hayward Salt & Swim 2.0 zout-elektrolyse 16 GR - 60m3

Hayward Salt & Swim 2.0 33 GR- 115m3

Hayward Salt & Swim 2.0 33 GR- 115m3

Hayward Salt & Swim 2.0 - 22 GR - 90m3

Het instapmodel voor toepassing zoutelektrolyse in privé zwembaden, door fabrikanten Sugar Valley en Hayward in samenwerking ontwikkeld.
€ 899,00
of betaal in termijnen vanaf € 30 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2347-18272
 • Het instapmodel voor toepassing zoutelektrolyse in privé zwembaden, door fabrikanten Sugar Valley en Hayward in samenwerking ontwikkeld.
 • Chloorproductie in 5 stappen instelbaar, bewaking is belangrijk. Chloorproductie te verlagen zodra de afdekking is gesloten.
 • Alarmmanagement voor (te laag) zoutgehalte en op flow.
 • Met LED display voor gebruiksvriendelijke installatie en controle.
 • De voorgeprogrammeerde LED’s en kleuren geven de status van het apparaat en de actuele chloorproductie direct visueel weer.
 • Interne gasdetectie, geïntegreerd in de cel.
 • Behuizing met dichtheidsklasse van IP65.
 • Leverbaar in 4 modellen met chloorproducties van 8 tot 33 gram/uur.
 • 2 jaar fabrieksgarantie.

Advies: geen zout-elektrolyse toepassen waar de kans op oxidatie groot is (RVS delen in bad). De Hayward Salt&Swim 2.0 is een zout-elektrolyse apparaat waarvan de productiecapaciteit instelbaar is. Voor een goede en belangrijke controle van de chloorproductie is het noodzakelijk dat de productietijd goed gemonitord wordt en/of maak gebruik van een automatisering welke de Salt&Swim gecontroleerd aanstuurt.

Een zout-elektrolyse chlorinator desinfecteert zónder de soms nare bijwerkingen van chloor, zoals geur-, huid- en oogirritaties, waardoor de conditie van het zwembadwater aangenamer wordt. Het grote voordeel is dat (licht) zout water heel erg gezond is voor de huid. Een voorwaarde voor het goed functioneren van een zout-elektrolyse systeem is een stabiele en juiste pH-waarde. Vandaar dat het advies is om altijd een pH-regeling toe te passen in combinatie met een zoutelektrolyse chlorinator. Uitsluitend in te zetten bij privé-zwembaden. Aan het begin van het zwemseizoen dient het voorgeschreven aantal gram zout (afhankelijk van type dosering) per liter badinhoud gedoseerd te worden. Vervolgens dient slechts minimaal zout toegevoegd te worden om het verloren water te compenseren (bv. verlies door terugspoelen). Als het zout water door de elektrolyse cel stroomt, zorgt de clorinator ervoor dat het zout wordt omgezet in een desinfectant (sodiumhypochloriet). Vervolgens wordt de desinfectant weer omgezet in zout en kan de cyclus opnieuw beginnen, zonder verlies van zout. De dosering kan zelf ingesteld worden.

Meer informatie
SKU 2347-18272
EAN 3660149605138
Merk Hayward
Weight 2.000000
Country of Manufacture Frankrijk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/