Hanna Pocket fotometer compleet incl. draagkoffer

Deze Hanna Fotometer voor vrije, totale chloor, cyaanzuur en pH, waterbestendig en met kalibratie-check wordt compleet in een luxueuze draagkoffer geleverd. 
Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 499,00
of betaal in termijnen vanaf € 17 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5111

Chloor is het meest voorkomende desinfectiemiddel in water. Het wordt in veel toepassingen van waterbehandeling gebruikt zoals bijvoorbeeld in industriële en gemeentelijke afvalwaters, in de voedingsindustrie en in zwembaden. De HI 96701 is een fotometer die vrije chloor meet met hoge resolutie en precisie. Het resultaat verschijnt onmiddellijk op het scherm. Eenvoudig, snel, economisch en accuraat.

Deze meter is de optimale oplossing voor chloormetingen in het veld. De HI 96701 meet vrije chloor (CL2) in waterstalen tussen een bereik van 0,00 tot 5,00 mg/l (ppm).

Met de krachtige cal-checkvalidatiefunctie kunt u de werking van het toestel op elk moment valideren. De validatieprocedure is uiterst gebruiksvriendelijk. U hoeft enkel de exclusieve Hanna Instruments gebruiksklare NIST-traceerbare standaarden te gebruiken om de werking van het instrument te controleren en het instrument te kalibreren indien dit nodig zou zijn. Het instrument is waterbestendig en de lamp en filtereenheden zijn beschermd tegen stof en vuil door een transparant glas. Hierdoor is het instrument ideaal voor applicaties in het veld.

Berichten op het scherm helpen de gebruiker bij routinetoepassingen. De meter heeft een auto-extinctiefunctie die het toestel uitschakelt na 10 minuten van niet-gebruik in meetmodus of na 1 uur van niet-gebruik in kalibratiemodus.

De meter is ook uitgerust met een positief sluitsysteem om zeker te zijn dat de cuvet telkens in dezelfde positie in de meetcel wordt geplaatst. Het is ontworpen om een cuvet te plaatsen met een bredere opening om zowel het staal als de reagentia toe te voegen. De cuvet is gemaakt van speciaal optisch glas om de beste resultaten te behalen. De reagentia zijn verkrijgbaar in poedervorm en verdeeld in zakjes. De hoeveelheid reagens is nauwkeurig gedoseerd om maximale herhaalbaarheid te kunnen verzekeren.

Deze Hanna Fotometer voor vrije, totale chloor, cyaanzuur en pH, waterbestendig en met kalibratie-check wordt compleet in een luxueuze draagkoffer geleverd. 

In de doos:
• 2x Meetcuvetten
• Kalibratiecuvetten
• Draagkoffer
• 9v batterij
• Vrij chloor 100stuks: HI93701-01
• Totaal chloor 100 stuks: HI93711-01
• Cyanuurzuur 100 stuks: HI93722-01
• pH 100 testen: HI93710-01 & HI93703-53
• Handleiding

Meer informatie
SKU 5111
Weight 2.400000
Country of Manufacture Verenigde Staten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/