Swimspa Duo

Swimspa Duo

Fitness Spa

Fitness Spa

Fitness Spa Inground

De Fitness Spa is de compactste zwemspa op de markt, een alles-in-een (all-in-one), geliefd door de veelzijdigheid in een kleine ruimte (400 x 230 cm): Inground is de inbouwversie daarvan, zonder raamwerk, om te installeren in uw tuin of te bekleden in alle willekeurige ruimtes.

Vanaf € 19.999,00
of betaal in termijnen vanaf € 663 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2484-18432

Een zwembad voor het hele jaar in de verbeterde versie

De Fitness Spa is de compactste zwemspa op de markt, een alles-in-een (all-in-one), geliefd door de veelzijdigheid in een kleine ruimte (400 x 230 cm): Inground is de inbouwversie daarvan, zonder raamwerk, om te installeren in uw tuin of te bekleden in alle willekeurige ruimtes. Kinderen kunnen hem gebruiken als een minizwembad op maat en volwassenen beschikken over een vrije zone van 2 meter om aquafitness of aquagym te beoefenen en dat af te wisselen met een unieke massage in de 4 ergonomische posities van de spa. Als u op zoek bent naar een compacte zwemspa voor het hele gezin, dan is dit een goed keuze.

De zwemruimte is groot genoeg om tegen de stroom in te zwemmen, met 4 krachtige waterjets en dankzij hun hoge vermogen kunt u onafgebroken zwemmen gedurende de hele activiteit of gaan lopen en krachttraining doen. Hij beschikt over twee roestvrijstalen staven waaraan u zich tijdens de aquafitnessoefeningen kunt vasthouden en voor of na de training kunt u ontspannen in uw ligstoel, de twee zitplaatsen of de verticale massagezuil aan de zijkant.

Zwemspa met oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden om rendement te halen uit uw swimspa zijn oneindig en dat is het geval van de Fitness Spa Inground, die tevens dienst doet als massagebad, minizwembad en ruimte om te sporten. Behalve de toepassingen zonder accessoires kunt u hem ook proberen met het Fitnesspack:

  • Koorden met gordel om te zwemmen: dit accessoire kan eenvoudig worden geïnstalleerd aan het oppervlak van de Spa. Hiermee kunt u comfortabel zwemmen zonder bang te zijn om tegen de rand van de swimspa aan te komen.
  • Elastische koorden om verschillende fitness- en aquagymoefeningen te doen. Deze worden geïnstalleerd door gebruik te maken van de roestvrijstalen stangen van de Spa en kunnen in verschillende standen worden gecombineerd.
  • Roeispanen: een uitstekende oefening voor het bovenlichaam. Bestaande uit twee roeispanen die in de wand van de Spa geïnstalleerd zijn, met elastieken waarmee de spanning kan worden afgesteld. De natuurlijke stand om te roeien is vanuit de middelste zitplaats.

In de Fitness Spa zijn standaard veel van de exclusieve prestaties ingebouwd, met een hoge meerwaarde van Aquavia Spa, zoals het Colour Sense-systeem voor kleurentherapie, bestaande uit vijf onderwaterledlampen met naar keuze een vaste kleur of een kleurenreeks. Deze onderdompeling in kleur kan worden aangevuld met de surround sound van Surround Bluetooth Audio, met 4 kwaliteitsluidsprekers en een subwoofer voor de lage tonen, die bediend wordt door bluetooth via uw mobiele toestel.

De filtering door patronen, waarvan het systeem is inbegrepen in deze compacte set die beschermd is door een roestwerende metalen structuur, is zeer geruisloos (Silent Pump) en omvat onder andere een ontsmettingssysteem met ultraviolet licht (Ultraviolet Treatment), waarmee tot 80% kan worden bespaard op waterbehandelingsproducten. Altijd kristalhelder water om uw favoriete activiteit te beoefenen in een betoverende, spectaculaire sfeer van licht, kleur en geluid; kortom, de beleving is van onschatbare waarde.

Meer informatie
SKU 2484-18432
Merk Aquavia Spa
Breedte cm 230
Hoogte cm 138
Lengte cm 400
Weight 1150.000000
Country of Manufacture Spanje
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!