A100 SU-27 RTF 2.4GHz

A100 SU-27 RTF 2.4GHz

Bosch Indego S 500 robotmaaier

Bosch Indego S 500 robotmaaier

Bosch Indego XS 300 - robotmaaier

Laat het gazon maar over aan de Bosch Indego. De Indego maait uw gazon, vindt zelf zijn weg en levert altijd een perfect maairesultaat. Hoe doet de Indego dit? Heel simpel met 'Logicut'. Het intelligente navigatiesysteem brengt automatisch exact uw tuin in kaart, berekent de kortst mogelijke route en laat de machine maaien in geordende, parallelle banen.. 

Met de aanschaf van de Bosch Indego XS 300 robotmaaier geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 749,00
of betaal in termijnen vanaf € 25 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2408-18334

Ideaal voor tuinen tot 300 m2

Zoals alle Bosch-machines kenmerkt deze robotmaaier zich door kwaliteit en slimme technologie. Uitgerust met het "Logicut" navigatiesysteem, een krachtige verwisselbare accu en de AutoCalender, is de Bosch XS 300 de ideale kandidaat voor tuinen tot 300 m2 en een maximale hellingsgraad van 27%.

Maaiprincipe van de Bosch Indego XS 300

Dankzij het "Logicut" -navigatiesysteem maait de robotmaaier de tuin niet in een chaotisch patroon, maar verdeelt hij gebieden zodanig dat hij systematisch baan voor baan maait. Dit bespaart de Bosch XS 300 veel tijd en maakt hem beduidend sneller dan andere robotmaaiers.

Selecteerbare maaihoogtes en geïntegreerd versnipperen

De lengte van de snede kan worden gekozen uit drie verschillende niveaus. De gemaaide grassprieten blijven volgens het hakselprincipe op het gazon. Daar rotten ze en leveren ze voedingsstoffen aan het gazon. Tegelijkertijd hoef je geen grasmaaisel meer schoon te maken en verstopt je compost niet. Bosch Indego XS 300 - voor complexe tuinen met taluds.


 
 

Ideaal voor tuinen tot 300 m 2

Zoals alle Bosch-machines kenmerkt deze robotmaaier zich door kwaliteit en slimme technologie. Uitgerust met het "Logicut" navigatiesysteem, een krachtige verwisselbare accu en de AutoCalender, is de Bosch XS 300 de ideale kandidaat voor tuinen tot 300 m 2 in oppervlakte en een maximaal stijgingspercentage van 27%.

 

Maaiprincipe van de Bosch Indego XS 300

Dankzij het "Logicut" -navigatiesysteem maait de robotmaaier de tuin niet in een chaotisch patroon, maar verdeelt hij gebieden zodanig dat hij systematisch baan voor baan maait. Dit bespaart de Bosch XS 300 veel tijd en maakt hem beduidend sneller dan andere robotmaaiers.

 

Selecteerbare maaihoogtes en geïntegreerd versnipperen

De lengte van de snede kan worden gekozen uit drie verschillende niveaus. De gemaaide grassprieten blijven volgens het hakselprincipe op het gazon. Daar rotten ze en leveren ze voedingsstoffen aan het gazon. Tegelijkertijd hoef je geen grasmaaisel meer schoon te maken en verstopt je compost niet.

Spotmaaien

Als de robotmaaier op één plek moet worden gemaaid (als er bijvoorbeeld een gazon is aangelegd op plaatsen met nieuw gras), dan is dit mogelijk met de SpotMowing-functie. In dit programma snijdt de Bosch Indego XS 300 slechts een deelgebied en niet het hele gebied.

Navigatie "Logicut" en AutoCalender

Dankzij het in kaart brengen van het gazon en intelligente berekeningen, bepaalt de robotmaaier het optimale maaiprogramma voor elk afzonderlijk gedefinieerd tuingebied. Zodra de grasmaaier het juiste maaiprogramma heeft gedefinieerd, begint hij te maaien met het slimme navigatiesysteem. Let daarbij op reinheid, efficiëntie en zo min mogelijk materiaalslijtage.

Gazonbeschermingswielen

De Indego XS 300 is uitgerust met wielen met grip voor betere tractie op nat gras en oneffen terrein. Hiermee kunt u hellingen tot een maximum overwinnen. 27% en is zacht op de grond.

 

Bosch Indego XS 300 - sensoren garanderen veiligheid, beeldscherm garandeert eenvoudige bediening


 
 

Maaien met sensortechnologie

De Bosch XS 300 gazonrobot is uitgerust met verschillende sensoren. Aanraaksensoren en een rubberen buffer zorgen ervoor dat de grasmaaier van de robot tijdig reageert op obstakels en dat er geen aanrijdingen plaatsvinden. Hoogtesensor en kantelsensor zijn ook inbegrepen. Een noodstopknop voor handmatige noodgevallen is ook zichtbaar op de unit aangesloten. Bovendien biedt de Bosch XS 300 diefstalbeveiliging door automatische vergrendeling zodra de Bosch Indego zich van de grensdraad verwijdert. Uiteraard kun je hem weer ontgrendelen met een persoonlijke pincode.

 

Verwisselbare kwaliteitsbatterij

De Indego XS 300 kenmerkt zich door zijn sterke batterijvermogen (18 v / 2,5 Ah) en elektronische celbescherming (ECP). Het biedt bescherming tegen overbelasting en oververhitting, evenals tegen diepontlading. Hij heeft 45 minuten oplaadtijd nodig, waarna hij maximaal 45 minuten per keer wordt uitgeschakeld. Als het maaien nog niet is voltooid, maar het batterijniveau te laag is, keert de gazonrobot vanzelf terug naar het laadstation en laadt automatisch op. Hij vervolgt zijn werk. Overigens is de accu eenvoudig te vervangen en te wisselen met de Bosch verwisselbare accu's (S en M).

 

Installatie- en besturingsopties voor Bosch XS 300

Nadat u het werkgebied voor de robotmaaier met de begrenzingslus heeft gedefinieerd, is de Bosch XS ingesteld. Het gebruiksvriendelijke scherm begeleidt u stap voor stap door de installatie. Al met al is dit snel gedaan en is de Indego XS 300 in een mum van tijd klaar voor gebruik.

 

Meer informatie
Modelnaam Bosch Indego XS 300 (model 2021)
Merk Bosch
Verloop: ± 27% (15o)
Gazon complexiteit: Eenvoudig, complex
App-bediening Nee
Maaien modus Drie roterende messen
Maaihoogte 20 - 60 mm (in 3 stappen)
Maaien in de regen: Regensensor (niet verstelbaar)
Batterij type Lithium-ion (18 V / 2,5 Ah)
Batterij garantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Beperk de optie Limiet draad

 

Meer informatie
SKU 2408-18334
EAN 4059952511900
Merk Bosch
Breedte (cm) 36,4
Hoogte (cm) 20,2
Lengte (cm) 44,5
Weight 5.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!