Bosch Indego S 500 robotmaaier

Bosch Indego S 500 robotmaaier

Bosch Indego M 700 robotmaaier

Bosch Indego M 700 robotmaaier

Bosch Indego S+ 500 robotmaaier - 500m²

Laat het gazon maar over aan de Bosch Indego. De Indego maait uw gazon, vindt zelf zijn weg en levert altijd een perfect maairesultaat. Hoe doet de Indego dit? Heel simpel met 'Logicut'. Het intelligente navigatiesysteem brengt automatisch exact uw tuin in kaart, berekent de kortst mogelijke route en laat de machine maaien in geordende, parallelle banen.. 

Met de aanschaf van de Bosch Indego S+ 500 robotmaaier geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 1.049,00
of betaal in termijnen vanaf € 35 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2410-18336
 

Bosch Indego S+ 500 - robotmaaier met app-bediening voor complexe tuinen


 
 

Automatisch maaien tot 500 m2

Een bijzonder merk kenmerk van de robot grassnijders van Bosch is LogiCut - een intelligent navigatiesysteem. Dankzij deze intelligente technologie bedekt de Bosch Indego S+ 500 het oppervlak dat "pad over pad" moet worden gesneden en is efficiënter en sneller in vergelijking met andere modellen met vrije bewegingspatronen. Dankzij de AutoClaender-functie brengt de robotmaaier het gebied in kaart en berekent de optimale manier van werken in de tuin. De S- en M-versies van Bosch zijn uitgerust met een verwisselbare batterij. Het heeft een hoogwaardige afwerking en biedt elektronische celbescherming om overladen en oververhitting te voorkomen.

 

Hoe werkt de Bosch Indego S+ 500?

Het terrein is tuinen tot een maximum van 500m2. Het kan ook iets complexer of heuvelachtiger zijn, omdat de robotgrasmaaier de nodige grip heeft op nat gras of op hellingen tot max. ± 27% dankzij zijn wielen. Bovendien zijn ze zacht voor het gazon en niet te vernietigen.

Het te maaien gebied wordt optimaal beheerd door de robotgrasmaaier. Dit gebeurt dankzij de AutoCalender functie. Het brengt deelgebieden en hele tuingebieden in kaart en berekent de optimale maaimethode.

Het gebied wordt systematisch beheerd - "line by line" dankzij LogiCut-technologie. De Bosch Indego S+ 500 begint zijn maaiwerk door eerst de grensdraad langs de rand van het pand te volgen en vervolgens het binnenste gazon te maaien. Dankzij deze werkwijze is het tot 2 keer sneller dan vergelijkbare modellen die willekeurig maaien.

Wanneer het batterijniveau te laag wordt, keert de Bosch Indego S+ 500 terug naar het laadstation en laadt op. Later hervat de robotgrasmaaier zijn werk.

 

Logisch maaien en instelbare snijhoogte

De snijhoogte kan in stappen worden geselecteerd. De centrale hoogteverstelling is gemakkelijk toegankelijk en ebso eenvoudig in te stellen. Er zijn 3 verschillende snijhoogten om uit te kiezen.

"Logicut" en AutoCalender functie zorgen voor systematische werking. De robotmaaier verdeelt het gebied in kleinere secties en maait ze een voor een. Hierdoor kan de Indego S+ 500 Connected de hele tuin sneller maaien dan robotgrasmaaiers met een chaotisch principe.

Mulching principe

Het gras wordt een beetje teruggesneden elke keer dat het wordt verdreven. De grassprieten blijven op het gazon en rotten. Dankzij dit mulchenprincipe wordt het gazon op een natuurlijke manier van voedingsstoffen voorzien en zich prachtig ontwikkeld. Bovendien hoeven de grasstekken niet meer verwijderd te worden.

Verwisselbare batterij (18 V / 2,5 Ah)

De Bosch Indego S+ is ook uitgerust met een verwisselbare batterij van het Power4All accusysteem. Hierdoor kan het worden gebruikt met andere Bosch tuinieren en handgereedschap. Dit brengt meer flexibiliteit en dynamiek in het gebruik van de Bosch productfamilie.

App-besturingselement

Om overal toegang mogelijk te maken, is de Indego S+ 500 Connect uitgerust met GSM-technologie. Hierdoor kan de S+ 500 robotmaaier overal worden bewaakt, bediend en bediend met een app voor smartphone of tablet.

Operation via display or app

The robot lawn mower has a clear display. It can be programmed and set via this. In addition to manual operation, the S+ Connect model from Bosch offers app control. This is available free of charge for iOS and Android in the respective stores.

 

Bosch Indego S+ 500 - gebruikersgericht


Meer informatie
Modelnaam Bosch Indego S+ 500 Connected (2021 model)
Merk Bosch
Verloop: ± 27 %
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Gewicht (ca.): 8 kg
App-besturingselement iOS, Android
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 20 - 60 mm (in 3 stappen)
Maaien in de regen: Regensensor (niet verstelbaar)
Oplaadtijd 60 min.
Gebruiksduur van de batterij 60 min.
Batterijtype Lithium-ion (18 v / 2,5 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Speciale kenmerken: SpotMow en SmartMow functie Logicut navigatie Compatibel met verwisselbare batterij App controle
Meer informatie
SKU 2410-18336
EAN 4059952511962
Merk Bosch
Breedte (cm) 36,4
Hoogte (cm) 20,2
Lengte (cm) 44,5
Weight 5.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/