Aquabot Ultramax

Aquabot Ultramax

Yard Force NX 60i - robotmaaier

Yard Force NX 60i - robotmaaier

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier

Laat het gazon maar over aan de Bosch Indego. De Indego maait uw gazon, vindt zelf zijn weg en levert altijd een perfect maairesultaat. Hoe doet de Indego dit? Heel simpel met 'Logicut'. Het intelligente navigatiesysteem brengt automatisch exact uw tuin in kaart, berekent de kortst mogelijke route en laat de machine maaien in geordende, parallelle banen..

Met de aanschaf van de Bosch Indego M+ 700 robotmaaier geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 1.099,00
of betaal in termijnen vanaf € 36 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2412-18338
 

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier
"LogiCut" - intelligente navigatie


 
 

De Bosch Indego M+ 700 is uitgerust met een intelligent navigatiesysteem genaamd "LogiCut". Lane voor rijstrook, de robot maaier rijdt over uw gazon en is dus veel sneller dan robots die werken willekeurig.

Het ideale toepassingsgebied zijn tuinen met een maximum van 700 m2 gazon. Het gebied hoeft niet per se in één stuk te zijn, maar kan via een corridor worden verbonden of uit meerdere zones bestaan. Er geldt slechts één regel voor het maaien van Percelen MultiArea: De totale oppervlakte mag niet meer dan 700 m bedragen2 in totaal!

"LogiCut" - intelligent navigation"LogiCut" - intelligent navigation
Punctual mowingPunctual mowing

Punctueel maaien

Uitgerust met een SpotMow-functie kan de Bosch M+ het gebruiken om een kleiner gebied selectief te maaien - zonder het hele gazon te hoeven maaien. Deze eigenschap is zeer nuttig voor bepaalde gebieden van uw tuin als u een trampoline of tuinmeubilair hebt en hun positie is veranderd. De robotgrasmaaier maait het gebied van 2x2, 3x3 of 4x4meter.

Robot mower with SmartMowingRobot mower with SmartMowing

Robotmaaier met SmartMowing

Met deze nieuwe slimme eigenschap, u uw robotgrassnijder laten beslissen wanneer de beste tijd is om uw gazon te verzorgen. Bosch Indego M+ 700 doet het slimme werk voor uw tuin tot een maximum van 700 m2. Wanneer het tijd is om uw gazon te maaien, start de robot op, maait het gras heel rustig en keert dan terug naar zijn laadstation.

Indego M+ 700 with a new mowing calendarIndego M+ 700 with a new mowing calendar

Indego M+ 700 met nieuwe maaikalender

De Bosch robot grasmaaier brengt het gazon in kaart met behulp van een automaaikalender, berekent vervolgens het werkelijke gazon en doet een individueel voorstel voor een optimaal maaiplan. U dan zelf beslissen of u de voorgestelde ideale cycli wilt aannemen of zelf een schema wilt instellen. Zodra de werktijden zijn vastgesteld, volgt de Bosch Indego M plus 700 ze betrouwbaar en gewetensvol.

 

Nieuw: Bosch M+ 700 met borstelloze wiel- en freesmotor


 
 

Het Bosch Indego M+ 700 Connect model is uitgerust met een borstelloze wiel- en freesmotor. Met deze borstelloze motor wordt niet alleen de levensduur van de robotmaaier verhoogd, maar ook de efficiënte werking ervan.

 

Niet alleen borstelloos, maar ook met een nieuwe vervangbare batterij

Een krachtige 18-V 2.5 Ah batterij zit onder de kap. U deze batterij eenvoudig zelf vervangen. Het is niet nodig om de robot naar een technische serviceplaats te sturen. De batterij is ook compatibel met het "Power for All" 18-V systeem. Dit betekent dat u niet alleen een batterij hebt voor uw robotgrasmaaier, maar ook voor andere Bosch-gereedschappen uit het 18-V-systeem.

 

Mulch functie voor een gezond gazon

Tijdens elke maaibeurt snijdt Bosch Indego M+ de grassprieten precies met zijn scherpe messen. De robot grasmaaier hakt het gras in een fijne mulch, die vervolgens op de grond valt, langzaam ontleedt en dient als een natuurlijke meststof voor het gazon. Het resultaat is een groen en gezond gazon.

 

Betrouwbaar grassni keer van Bosch Indego M plus 700

Uitgerust met een krachtige Li-ion batterij maait de robotgrasmaaier gebieden tot 700 m². Het werkgebied kan ook veeleisender zijn, omdat het hellingen tot ± 35 % kan maaien. De grasmatbeschermende wielen zorgen voor een stevige grip tijdens zijn werk, zelfs op vochtige gazons.

Dankzij het verbeterde energiebeheer zijn de batterijprestaties van de Bosch M+ robotgrasmaaier met 50 % verbeterd. Dit betekent dat de robot aanzienlijk langer werkt met één acculading.

 

Slimme bediening met de app "Bosch Smart Gardening"

Dankzij de GSM-technologie heeft u overal toegang tot uw robotgrasmaaier. Netwerken gebeurt direct tussen de smartphone of tablet en uw Bosch Indego M+ 700 door simpelweg de QR-code op de verpakking te scannen en de instructies op te volgen. U de app gebruiken voor het bedienen en bewaken van de robot grassnijder vanaf elke locatie. Als er een software-update beschikbaar is, u dit ook handig doen met de app.

De app is beschikbaar voor iOS en Android en kan gratis worden gedownload van de respectievelijke app stores.

Voor iedereen die ook direct met de robotmaaier wil werken, kunnen instellingen worden gemaakt via een gebruiksvriendelijk en groot display.

 

Automatisch laadproces

Als de batterij tijdens het maaien zwak wordt, keert de robotgrasmaaier automatisch terug naar het laadstation en laadt zichzelf op. Het is dan klaar voor verder maaien.

 

Pas de snijhoogte eenvoudig aan

Wilt u de snijhoogte voor uw gazon aanpassen? De hoogte kan snel worden veranderd met behulp van een gemakkelijk toegankelijke knop op de robot grassnijder. Hierdoor u de hoogte snel en individueel aanpassen aan het seizoen.

 

Veilig maaien met een breed scala aan sensoren

De robotgrasmaaier is uitgerust met veel verschillende sensoren. Deze sensoren zorgen voor een veilige maaiwerk in uw tuin. Lift- en kantelsensoren reageren onmiddellijk wanneer de Bosch Indego M+ 700 wordt opgetild en gekanteld. Ingebouwde zeer gevoelige tactiele sensoren en een rubberen buffer detecteren obstakels en zorgen ervoor dat de robotgrasmaaier van richting verandert. Op de top van de Bosch Indego bevindt zich een handmatige stopknop.

 

Deze handmatige knop kan worden gebruikt om de robot in enkele seconden te stoppen in noodsituaties. De Bosch Indego robotmaaiers zijn standaard beschermd met een antidiefstalapparaat. Als de robotgrasmaaier uit de tuin wordt gehaald, gaat het systeem op slot en kan deze pas weer in gebruik worden genomen na het invoeren van een pincode.

 

Bosch Indego M plus 700 is snel geïnstalleerd!

Na slechts een paar stappen en aanpassingen is de maairobot klaar voor het eerste gebruik. De instellingen kunnen worden gemaakt via de app of ook via het overzichtelijke HMI-display. Symbolen op het laadstation vergemakkelijken de juiste positionering en bieden ook voldoende ruimte om kabels op te slaan. Het gazon moet dan worden gelegd met de grensdraad en de juiste gazonpennen.

 

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier


 

 

Meer informatie
SKU 2412-18338
EAN 4059952566931
Merk Bosch
Breedte cm 36,4
Hoogte cm 20,2
Lengte cm 44,5
Weight 8.000000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!